2013. december 5., csütörtök

Itt is kapható a könyvem (1): Mag-Hun Világörökség bolt

Kedves, jó barátaim, Kozma Andrea és Bednarik Richárd még májusban, MAGHUN néven közösen nyitottak egy kis boltot Budapest Belvárosában, a Teréz körút 8. szám alatt. Óriási elhivatottsággal, áldozatvállalással viszik az üzletet, ahol kizárólag magyar kézműves termékeket és néhány, magyar nyelvvel, kultúrával kapcsolatos ismeretterjesztő könyvet kínálnak. Természetesen az én könyvem is kapható náluk!



Richárd a Világbiztonság oldal létrehozója, a szakrális geometria és a szimbólumok tudója, kutatója. Könyvem szakrális geometriáról szóló részét az ő weboldala segítségével írtam meg, kiegészítve saját meglátásaimmal. Párja, Kozma Andrea, aki jelenleg még Angliában él, a méltán népszerű, hatalmas látogatottságú A Magyar Nyelv facebook-oldalak szerkesztője.

Mindketten sokat tettek és tesznek azért, hogy mi magyarok, s az egész világ nyitottabbá váljék a magyar anyagi és szellemi kultúra hihetetlen gazdagságára, a magyar lélekminőségű emberek Teremtéssel való bensőséges kapcsolatára, és magára a Teremtés titkaira. Ez természetesen más népeknek is épülésére válik, ösztönzőleg hat rájuk, és pozitívan hat vissza ránk.



Ez az a bolt, ahová egy jó beszélgetésre is be lehet térni. Richárd szívesen mesél a magyar és egyetemes szimbólumok összefüggéseiről bárkinek, aki erre nyitott. Szóval, ha arra jársz, térj be hozzájuk, az Oktogontól gyalog 2-3 percre.

Címük: MagHun Világörökség, Budapest, Teréz körút 8.
Nyitva tartás: vasárnap kivételével minden nap, 10:00-18:00-ig.

2 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük, hogy a MAGHUN Magyar Világörökség és Hagyomány üzletre felhívtad a figyelmet, s ezúton köszönjük azt is, hogy a TEReMtÉSZET könyv nálunk is megvásárolható. Áldással kívánjuk, hogy járj egészséggel, Zsuzsa! Richárd és Andrea

    VálaszTörlés